domingo, 11 de abril de 2010

Premis Grammy

Us semblaria interessant una pàgina web d'artistes creada pels seus mateixos fans?

M'agradaria ensenyar-vos és la campanya que es va dur a terme pels premis Grammy d'aquest any 2010, que es titula "We're all fans". Consisteix en una pàgina web formada a partir dels fans dels artistes que hi participaven.

A la página web hi ha tots els artistes i els seus fans poden penjar videos relacionats amb aquests de manera que tothom ho pugui mirar. Per exemple, si a algú li agrada molt Black Eyed Peace poden pujar un vídeo tocant una cançó d'aquest grup de manera que ho comparteixin amb els altres fans del grup.

Amb aquesta campanya s'accentua el fet que allò més important que té un artista són els seus seguidors, és per aquest motiu que la pàgina ha tingut tant d'èxit. Els fans poden sentir-se part de la pàgina web ja que cada persona hi aporta el seu granet de sorra.


Em sembla que és una bona campanya d'interactius ja que el més normal en el món de la música és que els fans es limitin a mirar les pàgines webs dels artistes, però d'aquesta manera el seguidor se sent partícep de la pàgina web; hi interactua.

Marta Amat



Aquí us deixo el link: http://www.wereallfans.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario