jueves, 6 de mayo de 2010

THE WEB IS FUN

Vincent Morisset és un jove director Francès-Canadenc que s'ha fet un nom respectable per fer videoclips interactius. Sobretot es va donar a conèixer amb el videoclip que va fer del single Neon Bible de Arcade Fire l'any 2007 amb el que ha guanyat numerosos premis

"Per fer vídeos interactius has de tenir en compte les experiències de la gent i alhora has d'explicar històries. Un vídeo online presenta nous paràmetres per jugar amb ell. Jo veig aquestes noves possibilitats com noves paraules i expressions que s'afegeixen a la gramàtica dels nostres mitjans actuals." Diu Morisset i afegeix: "provo de fer treballs que seran sorprenent i diferents, esperant que siguin recordats el pròxim dia."

Morisset també ha creat un nou vídeo per Arcade Fire, però en aquest cas la interactivitat consisteix a jugar amb l'àudio. Recentment ha creat un web per a la cantant Emilie Simon promocionant les cançons del seu nou àlbum The Big Machine. O el videoclip interactiu de la cançó Sleeping Sickness de City & Colour amb que es va inspirar amb pàgines com el Google.


Per més informació us deixo l'enllaç a la seva web personal: http://www.vincentmorisset.com/

Eugènia Grup 2

No hay comentarios:

Publicar un comentario