viernes, 7 de mayo de 2010

Asco de vida (aunque podría ser peor)

Asco de vida (ADV) és una pàgina web en la qual qualsevol pot penjar el seu comentari, anècdotes més aviat, sobre la desgràcia que li ha passat en el dia d'avui. La frase comença predeterminadament per "Hoy, (...)" i acaba signada també per la web amb "ADV". Un cop algú ha penjat el seu comentari pot etiquetar-lo per seccions (amor, familia, sexe, etc.)

El millor de la web, apart del vici que suposa, és l'opció amb la qual els lectors poden opinar sobre els comentaris. Així doncs, a sota de cada comentari hi ha dues opcions a clicar: "Estoy de acuerdo, qué asco de vida" o "Tú te lo has buscado". A més a més però, hi ha l'opció d'escriure una resposta (normalment de suport o, en cas que la gent no es cregui la desgràcia es comenta "fake") o publicar el comentari a una xarxa social.

Asco De Vida no està patrocinada per cap marca, ni cal. Fins al moment ha publicat un llibre amb les millors publicacions del 2009 i ha creat també un widget per publicar a la pàgina web personal on surten els ADV més votats del dia, un del Top 10, etc. aleatòriament.
L'útlim invent? Samarretes. Ja pots anar dient pel món que lu teu és un Asco De Vida (ni que sigui per donar suport).

No hay comentarios:

Publicar un comentario