miércoles, 5 de mayo de 2010

Tu pots ser el protagonista



Les sabates s'han convertit en alguna cosa més enllà d'unes fundes que es posen als peus per poder caminar sense fer-los malbé. Ara les sabates marquen també la teva personalitat i per aquest motiu les diferents marques de sabates han de tenir i transmetre als seus públics unes idees concretes. Aquest és el cas de KicKers que va més enllà de fer un mostrari de sabates per vendre a la seva pàgina web sinó que et presenta el catàleg d'una manera més dinàmica i engrescadora perquè és una marca fresca i jove que destaca els valors de independència, optimisme, imaginació i evasió. A més a més de la seva ideologia tenen també la seva pròpia cançó exclusiva que es pot escoltar de fons a la web i si t'agrada te la pots descarregar de

Kickers ha creat en els últims mesos una campanya de publicitat que destaca la importància dels seus valors centrals i l'exclusivitat de les seves sabates, l'etiqueta roja a l'esquerra i l'etiqueta verda a la dreta. La campanya consistia en una sèrie de gràfiques amb la foto d'una persona amb dos cercles d'aquests colors als ulls respectius amb una imatge a la vora d'un model de sabates d'acord amb la persona.

Ara gràcies a un microsite de la seva pròpia web tu mateix pots pujar una foto teva i ser el model de la imatge gràfica de la marca que després pots compartir amb els teus amics via correu electrònic o facebook o si no la pots imprimir i penjar-la a la paret de la teva habitació o utiltzar-la de fons de pantalla del teu ordinador.

Eugènia Grup 2

No hay comentarios:

Publicar un comentario